Warehouse & Assembly Manager

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in een omgeving waar mensen, planning en output hoog in het vaandel staan, geen dag op de andere lijkt en waarbij jij jouw communicatieve vaardigheden en bedrijfskundige kennis in kunt zetten om onze interne logistiek gestroomlijnd te laten verlopen?

Door de verdere groei en professionalisering van onze organisatie zijn wij voor onze afdeling Warehouse & Assembly op zoek naar een:

 

Warehouse & Assembly Manager

 Pragmaticus met inzicht en overzicht

 

Wat verwachten wij van je?

Als Warehouse & Assembly Manager organiseer en coördineer je de afdelingsactiviteiten, je coacht Teamleaders en Supervisors en via hen de afdelingsmedewerkers (totaal ca. 50 vast en inleen). Je professionaliseert de afdelingsprocessen en speelt soepel in op nieuwe situaties en vereisten.

Wat houdt de functie in?

Je anticipeert op de groeiende organisatie, stelt verbeterplannen op en zorgt daarna voor de concretisering ervan. Je stelt dagelijks afdelingsprioriteiten, bepaalt de benodigde bezetting en verdeelt planmatig de taken. Je begeleidt, coacht en beoordeelt medewerkers en brengt de kwaliteit van werken op een hoger plan, je analyseert efficiëntie van (werk)processen en verbetert deze indien nodig. Je bent vraagbaak voor Teamleader(s) en  medewerkers en aanspreekpunt voor Director en collega’s van Purchase en Production Engineering.  

Vereisten

Wat heb je voor deze functie nodig?

  • HBO+ opleiding. Voor de functie is brede bedrijfskundige/logistieke kennis van groot belang.
  • Je bent een people manager en organisator.  Je doorziet de afdelingsbehoefte en zet deze om in acties en oplossingen.
  • Streven naar verbetering is je tweede natuur; we zoeken iemand die ervaring heeft met kwaliteitsmanagement. Zo zijn bijv. TQM,WCM, LEAN en/of  6SIGMA voor jou bekende kwaliteitssystemen
  • Minimaal 5 jaar gerichte leidinggevende/project management ervaring in een multidisciplinaire omgeving.
  • Minimaal 5 jaar ervaring met ERP systemen (warehousing & productie modules)
  • Je beschikt over goede kennis van de Engelse taal.
Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke en afwisselende functie waarin je bijdraagt aan de vormgeving van de groei van onze organisatie, je je medewerkers motiveert en begeleidt en werkzaamheden organiseert en optimaliseert.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande “reactieknop”.