Resource Planner

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische internationale omgeving waarin je samenwerkt met technische professionals waarbij jij jouw analytische vermogen combineert met creatieve oplossingsgerichtheid om een strakke capaciteitsplanning voor onze projecten op te stellen?

In verband met sterke groei van onze organisatie en toename van projecten zijn wij op zoek naar een:

 

Resource planner

Strakke planner en creatieve oplosser

 

Wat verwachten wij van je?

Als Resource Planner heb je een cruciale rol als planningscoördinator tussen Project Management en Operations. Je plant benodigde capaciteit voor projecten zo efficiënt mogelijk in en houdt rekening met beschikbare capaciteit en kwaliteit van de personele resources. Je weet dat je niet iedereen 100% tegemoet kunt komen in hun wensen; je kan dit ook helder uitleggen aan betrokkenen.

 

Wat houdt de functie in?

Je beoordeelt de haalbaarheid van gevraagde levertijden. Hiervoor analyseer je de netwerk- en resourceplanning om onze Salesafdeling te adviseren over reële  levertijden. Voor uit te voeren projecten plan je werkzaamheden op afdelingsniveau in; je houdt rekening met beschikbare capaciteit en individuele competenties; je zoekt naar een maximaal efficiënte planning. Ontstaan er knelpunten in de planning dan zoek je in samenwerking met de hiring managers naar alternatieven.

Vereisten

Wat heb je voor deze functie nodig?

  • Opleiding op HBO+ niveau (technisch) bedrijfskundig
  • aantoonbare ervaring met planningswerkzaamheden
  • overtuigende communicatieve vaardigheden en standvastig karakter
  • Je bent nieuwsgierig en analytisch en ziet altijd ruimte voor verbetering
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed luisteren
  • teamspeler
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.

 

Wat bieden wij?

De kans om bij een innovatieve en groeiende internationale organisatie, tezamen met enthousiaste collega’s te werken aan een vlotte en efficiënte projectafhandeling.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevende organisatie? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.

Solliciteren met CV