Operationeel inkoper / Purchaser

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische baan in een technische omgeving met hoogstaande producten waarbij jij jouw inkoopvaardigheden en organisatietalent kunt inzetten om de logistieke toevoer als een zonnetje te laten verlopen ?

Door de verdere groei van onze organisatie is er op onze afdeling Logistics behoefte aan een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

 

Purchaser

Kritische onderhandelaar met gevoel voor relatie


Wat verwachten wij van je?

Als Purchaser ben  je onderdeel van een klein team en werkzaam voor de gehele organisatie. Je bent op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding in combinatie met leveringsbetrouwbaarheid en snelheid.

Wat houdt de functie in? 

je bent dagelijks bezig met het inkopen van materialen en onderdelen, de administratieve verwerking, bewaking van levertijden, controle van facturen. Je hebt een eigen leveranciersportefeuille waarbij jij verantwoordelijk bent voor de prijs, kwaliteit en levertijd die zij aan jou leveren.  Je bent kritisch op hun prestaties en bouwt gelijktijdig aan een goede klant/leveranciersrelatie. Je voert periodiek leveranciersbeoordelingen uit en zoekt gezamenlijk met hen naar de meest optimale samenwerking. Tezamen met je collega’s kijk je ook kritisch naar de afdelingsprocessen en mogelijkheden om deze te verbeteren.

Vereisten

Functie eisen

  • Opleiding op MBO+ niveau,  aangevuld met een gerichte inkoopopleiding bijv. Nevi.
  • Je bent een serieuze gesprekspartner voor zowel technische professionals als leveranciers
  • Je hebt interesse in internationaal ondernemen en gaat voor het beste eindresultaat
  • Je bent efficiënt en creatief bij het bedenken van oplossingen
  • Je hebt kennis van de technische branche
  • Je doorziet het belang van jouw functie voor onze klanten
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pre.
Wat bieden wij?

Een afwisselende, zelfstandige functie waarin je organiseert, optimaliseert en onderhandelt. Een klein enthousiast team van collega’s in een informele, flexibele organisatie.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande “reactieknop”.