Facility Manager

Functieomschrijving

Vanwege de groei van MHS zoeken wij een enthousiaste Facility Manager die tevens de verantwoordelijkheid neemt voor een gedeelte van Non Product Related inkoop. Ben jij het organisatietalent en de inkoop professional die zorgt voor een prettige werkomgeving voor onze medewerkers?

 

De functie

Je wordt verantwoordelijk voor 2 locaties in Houten en Den Bosch. In Houten tref je een gebouw met ongeveer 150 kantoor werkplekken, een assemblagehal en expeditie. De locatie in Den Bosch wordt gedeeld met andere huurders waar MHS momenteel zo’n 50 kantoor werkplekken heeft ingericht. Hier werk je samen met een pandbeheerder. Beide locaties hebben een bemande receptie, bestaande uit een team van parttime collega’s. Jij gaat deze groep aansturen.

 

Je bent (mede) verantwoordelijk voor het inkopen van alle Non Product Related producten en diensten. Je maakt de juiste inkoopafspraken en contracten voor zaken als bijvoorbeeld de schoonmaak, koffie, gebouwbeheer, meubilair, maar ook met het reisbureau, de huurauto’s, ICT, telecom, uitzendbureaus, verzekeringen, schoonmaak, verpakkingsmaterialen en het wagenpark. Dit gebeurt natuurlijk in nauwe samenwerking met de functioneel verantwoordelijke afdelingen zoals HR en IT.

 

Vanwege de groeiverwachting is er het mogelijk om etages en/of locaties bij te huren. Bij uitbreiding zal je optreden als projectmanager en onderhandelen over het huurcontract.

 

Je wordt ondersteund door een Facility Coördinator die jij rechtstreeks aanstuurt. In deze nieuwe functie rapporteer je aan de Director Logistics & Supplychain. Daarnaast houd je een korte lijn met de HR Director voor arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een service-georiënteerde professional met een hands-on mentaliteit. Je kunt uitstekend prioriteiten stellen en omgaan met verschillende aanvragen op hetzelfde moment, ook al zijn deze complex van aard. Je hebt oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Kortom; Jij weet alle ballen in de lucht te houden.

 

Vanwege de internationale omgeving waarin je komt te werken, is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst. Je voelt je thuis in een snelgroeiend bedrijf, waar je veel samenwerkt met collega’s van diverse afdelingen.
 

Wat vragen wij?

  • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting Facility Management
  • Ruime ervaring met het inkopen van Non-Product Related producten en diensten.
  • NEVI-1, NEVI-2 of vergelijkbaar.
  • Goede communicatieve vaardigheden, ook op meerdere niveaus kunnen schakelen.
  • Vijf tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van Arbowetgeving en gebouwbeheer is een pre
  • Fulltime beschikbaar

 

Interesse?

Klik dan op de button en solliciteer. Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijk gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Neem voor vragen contact op met het recruitment team.