Electrical Engineer R&D

Functieomschrijving

Ben jij de slimme ontwikkelaar die zijn talent en ervaring inzet om het maximale uit de E-standaardisatie te halen? Haal je voldoening uit het werken in een multidisciplinair team en maak jij daarin het verschil?

Lees dan verder, want wij zijn in verband met onze sterke groei op R&D op zoek naar een zelfstandige kandidaat voor de functie van:

 

Electrical Engineer Research & Development (32 tot 40 uur per week)

Die creativiteit en structuur bijeen brengt

 

Wat verwachten wij van je?

Je bouwt in nauw overleg met je mechanical en software collega’s van R&D aan een slimme structuur  

(model-based engineering) en compacte invulling van electrotechnische standaard componenten en producten. Vervolgens leg je de standaarden vast middels E-Plan in het productdocumentatie-file.

Wat houdt de functie in?

Voor het ontwikkelen en verbeteren van de Electrical standaard componenten inventariseer en analyseer je de gevraagde functionaliteit(en). Je denkt kritisch na over de meest optimale Electrical structuur en maximale modulariteit. Je ontwikkelt op basis van gewogen keuzes en overlegt met je R&D collega’s over de juiste interactie tussen de verschillende disciplines. Je weegt bij elke keuze af in hoeverre schaalbaarheid en modulariteit in evenwicht zijn.  Na goedkeuring van het concept werk je de Electrical componenten in detail uit en test je de werking ervan.  De gemaakte keuzes en specificaties leg je eenduidig vast in het productdocumentatie-file.

Om te komen tot een uniforme R&D werkwijze, stel je samen met het R&D team ontwikkel- en werkmethodes vast. Je bent het aanspreekpunt bij vragen over de Electrical Standaard componenten. 

Vereisten

Wat heb je voor deze functie nodig?
Je hebt een opleiding op HBO-werk / denk niveau; Electrical of Industriële Automatisering
Je hebt ervaring bij de opzet en ontwikkeling van Electrical componenten

Je bent bekend met E-plan of hebt ervaring met Autocad Electrical 

Ervaring met C# is gewenst 
Je denkt buiten gebaande paden zonder de praktische toepassing uit het oog te verliezen

Je kracht zit in de eenvoud

Je bent een teamspeler, communiceert makkelijk en komt met deze kwaliteiten tot een optimaal product. 
 

Wat bieden wij?
Een creatieve en afwisselende functie waarin jouw visie ertoe doet. Verder ben je onderdeel van een gedreven multidisciplinair team van professionals in een informele, sterk groeiende organisatie.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?
Reageer dan via onderstaande “reactieknop”.