Electrical Engineer

Omschrijving

Door de stabiele groei van de onderneming en de toenemende focus op onze kernmarkten, zijn wij op zoek naar een:

 

Electrical Engineer  E-Plan

Met ervaring in het werken in projectteams

 

Al 65 jaar draait het bij VANRIET om het ontwerpen, integreren en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van onze klant. Dit doen we zowel op nationaal als internationaal niveau. Ben jij flexibel, creatief en heb je ervaring met E-Plan? Lees dan snel verder!

In deze zelfstandige functie, ben je als Electrical Engineer E-Plan verantwoordelijk voor het elektrisch ontwerp van de te leveren (logistieke) systemen. Je maakt daarnaast onderdeel uit van een projectteam waarin je de verantwoording neemt voor de divisie Elektro/Hardware.


De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Electrical Engineer E-Plan zijn:


Uitwerking van Projecten VanRiet is een project gedreven organisatie en samen met collega’s van andere divisies zorgen jullie voor de succesvolle uitvoering van elk project. In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische uitwerking van het project. Je bent een echte teamspeler, werkt nauw samen met mechanica- en softwarespecialisten, maakt een tijdsplanning en onderhoud contact met collega’s over de voortgang van de uitwerking en deadlines. 


Creëren en samenstellen van Elektronisch tekenpakket Aan de hand van lay-out tekeningen en functionele specificatie stel je zelfstandig het elektrotechnische tekenpakket samen. Deze dient volledig en secuur te zijn, gezien de uitvoering grotendeels door externe installateurs op locatie uitgevoerd zal worden. Indien nodig ondersteun je bij de inbedrijfstelling van een project. Aan de hand van jouw pakket en schema worden hardware componenten ingekocht. Tevens stel je de functionele en technische specificaties op voor uit te besteden elektrotechnische werkzaamheden.


Optimaliseren van elektronische werkzaamheden Je bent een vraagbaak voor elektrotechnische vragen voor de organisatie. Omdat wij sterk in ontwikkeling zijn verwachten we een actieve rol en bijdrage van de Electrical Engineer E-Plan bij optimalisatieprojecten. Verbeterplannen en projecten op zowel technisch als organisatorisch gebied worden verwacht en gewaardeerd. 

Vereisten

Onze nieuwe collega heeft:

  • Een gerichte MBO+ of HBO opleiding.
  • Ervaring in een soortgelijke rol. Wij staan open voor een junior of een ervaren collega.
  • Ervaring met E-Plan (dit is een must). Indien je ervaring hebt met Data engineering is dit een pre.
  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een bedrijf met no-nonsense mentaliteit en met korte lijnen. Een grote diversiteit aan hooggekwalificeerde en gemotiveerde collega’s. Een informele en groeiende organisatie die veel energie steekt in innovatie. Technisch uitdagend en veelzijdig werk binnen een klein team.


Ben jij klaar voor de uitdaging? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitkomen van een vooruitstrevende organisatie? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.