Documentalist

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische omgeving met technisch hoogstaande producten waarbij jij je administratieve talent kunt toepassen?

Vanwege toename van de werkzaamheden zijn wij voor onze afdeling Engineering op zoek naar een:

Documentalist (Minimaal 24 uur)

Administratief talent met gevoel voor techniek

 

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van specifieke gebruikershandleidingen van de nieuw uitgeleverde klantorders. Als basis en bron gebruik je hiervoor de bestaande database. Je zorgt met jouw nauwkeurige handleidingen dat de klant de splinternieuwe VanRiet installaties vlekkeloos kan bedienen en onze Service Engineers de systemen kunnen onderhouden. Je fungeert als contactpersoon voor externe vertaalbureaus zodat de handleidingen in de gewenste talen beschikbaar komen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling voor de CE-certificaten. Kortom; geen enkele installatie verlaat VanRiet zonder jouw gebruikershandleiding.

Wat heb je voor deze functie nodig?
  • Een administratieve opleiding op MBO niveau
  • Enthousiasme voor techniek (mechanica en/of mechatronica)
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre)
  • Uitstekende beheersing van MS office pakketten (word en excel)
  • Nauwkeurige werkhouding
  • Servicegerichte en proactieve instelling
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Enige kennis van Auto Cad 2D en eventueel Inventor is een pre

Vereisten

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf. Je kunt je werktijden flexibel indelen en maakt onderdeel uit van een prettig team van ongeveer 50 Engineers in een informele omgeving.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Heb jij twee tot drie jaar gerichte, praktische werkervaring in een projectomgeving en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. Bij vragen kun je contact opnemen met het recruitment team.