Administrateur

Omschrijving

Ben jij die enthousiaste allround administrateur die op zoek is naar een dynamische baan in een technische omgeving met hoogstaande producten? Wil jij samen met ons werken aan een sluitende boekhouding binnen onze organisatie? Dan verwelkomen wij je graag!

Door de verdere groei van onze organisatie en toename van de werkzaamheden is er op onze afdeling Finance & Control behoefte aan een kandidaat voor de functie van:

 

Administrateur

Die meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houdt

 

Wat verwachten wij van je?

Als allround administrateur ben je onderdeel van een klein team en werkzaam voor de gehele organisatie en diverse entiteiten. Je wilt graag jouw administratieve kennis en kunde inzetten op onze afdeling. Je hebt serviceverlening hoog in het vaandel staan en je hebt een goed cijfermatig inzicht.

 

Wat houdt de functie in?

Je draagt zorg voor de financiële administratie van diverse (buitenlandse) entiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële gegevens en de bijbehorende facturatie en biedt ondersteuning bij de BTW aangiftes. Daarnaast voorzie je de afdeling en de organisatie van tijdige periodieke rapportages. Je ondersteunt bij en analyseert diverse managementinformatie.  Tevens lever je een bijdrage aan projectadministratie en control en werk je mee aan verbeteringen in onze werkprocessen. Je rapporteert aan de manager Finance & Control. Tenslotte ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het debiteurenbeheer.

 

Vereisten

Wat heb je voor deze functie nodig?

Met trots kun je ons een HBO diploma overhandigen op financieel/administratief gebied. Je beschikt over een aantal jaren praktische werkervaring op het gebied van administratieve en financiële processen in een industriële projectenomgeving. Je hebt een pragmatische, doelgerichte werkhouding waarbij je zelfstandig alsmede in een team kunt werken. Kennis van ERP-systemen is een vereiste (bij voorkeur Baan of INFOR ERP LN). Ervaring met logistieke processen, kwaliteits- en/of procesmanagement, project controle en BTW aangiftes is een pré. Excel kent geen geheimen voor je. Je weet de juiste prioriteiten te stellen, denkt oplossingsgericht en je weet je goed aan te passen in een snel veranderende omgeving. Tenslotte beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Wat bieden wij?

Een brede afwisselende functie waarin jouw bijdrage ertoe doet en waarin je kennis maakt met vele facetten van de bedrijfsvoering. Je maakt onderdeel uit van een klein team waardoor je je in deze functie verder kunt ontwikkelen op financieel gebied. Bij een fulltime contract heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar. Tenslotte is er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.  

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande “reactieknop”.